Biała wanilia
Puszysta kremowa pralina z nutą intensywnej wanilii oblana słodką białą czekoladą.
Biały karmel
Delikatny ganache połączony z mlecznym, rozpływającym się w ustach karmelem, zamknięty w aksamitnej poduszeczce z białej czekolady.
Chrupiący karmel
Chrupiąca pralina z kawałkami orzecha laskowego, oblana słodkim karmelem w delikatnej mlecznej czekoladzie.
Chrupiący orzech
Wnętrze praliny to posiekane orzechy ziemne otulone słodkim miodem z dodatkiem prażonego ryżu w mlecznej, aksamitnej czekoladzie.
Creme de Morango – słodka truskawka
Truskawkowa bita śmietana w delikatnej białej czekoladzie.
Creme de Naranja – słodka pomarańcza
Harmonia smaku aromatycznej słodkiej pomarańczy i deserowej czekolady tworzy niepowtarzalną kompozycję tej niezwykle delikatnej praliny.
Cytrynowy ganache
Mleczny ganache z dodatkiem trawy cytrynowej o nucie słodko-gorzkiej limonki oblany wytrawną czekoladą.
Czekoladowy krem
Wieżyczka wypełniona puszystym kremem czekoladowym oblana delikatną mleczną czekoladą.
Deserowa czereśnia
Aromatyczna czereśnia w likierze wiśniowym oblana delikatną deserową czekoladą (z ogonkiem i pestką).
Deserowa malina
Ciemny ganache z dodatkiem słodkiej maliny ukryty w wykwintnej deserowej czekoladzie.
Deserowa migdałowa gianduja
Migdałowa gianduja w ciemnej czekoladzie zwieńczona pełnym prażonym migdałem.
Deserowa wanilia
Delikatne kremowe wnętrze o smaku waniliowej bitej śmietany otoczone wytrawną, gorzką czekoladą.
Deserowy adwokat
Wnętrze praliny to słodycz delikatnej białej czekolady w połączeniu z klasycznym likierem Advocat. * Likier Advocat to trunek produkowany z brandy o niskiej mocy (15% – 25 %), cukru, żółtek jaj, śmietany oraz aromatu waniliowego.
Deserowy biały adwokat
Wnętrze praliny to wytrawny ganache z ciemnej czekolady z dodatkiem aromatycznego likieru typu Advocat. * Likier Advocat to trunek produkowany z brandy o niskiej mocy (15% – 25 %), cukru, żółtek jaj, śmietany oraz aromatu waniliowego.
Deserowy karmel
Delikatny ganache połączony z mlecznym karmelem o wyrazistym smaku, zamknięty w aksamitnej poduszeczce z deserowej czekolady.
Deserowy kokos
Delikatny kokosowy ganache w wykwintnej deserowej czekoladzie posypany prażonymi wiórkami kokosowymi.
Deserowy orzech laskowy
Puszysty krem ze świeżo pieczonych orzechów laskowych zwieńczony dwoma pełnymi orzechami laskowymi w ciemnej czekoladzie.
Duo wanilia
Dwuwarstwowa wykwintna pralina: deserowy ganache z aromatycznym waniliowym spodem w ciemnej czekoladzie, zwieńczona delikatną różyczką z białej czekolady.
Francuski nugat z Monte Limar
Wykwintny, francuski, migdałowo-lawendowy nugat z Monte Limar z delikatnym orzechowym wypełnieniem, w deserowej czekoladzie.
Ganache koniakowy
Ganache z oryginalnej 70% czekolady Costa Rica z delikatną nutą koniaku.
Herbaciana
Niezwykle wykwintna pralina z delikatną nutą herbaty Earl Grey i aromatem pomarańczowej bergamotki zamkniętych w aksamitnej mlecznej czekoladzie.
Irish coffee
Mleczny ganache z dodatkiem kawy i whisky zamknięty w kostce białej czekolady.
Karmelowy orzech ziemny
Delikatna warstwa karmelu połączona z migdałami, przybrana maślanymi orzeszkami ziemnymi, w mlecznej czekoladzie.
Karmelowy sezam
Wyśmienita pralina z karmelizowanym sezamem i słodko-gorzkim musem czekoladowym zwieńczona delikatną warstwą karmelu w mlecznej czekoladzie.
Kawowa
Wyśmienita kawowa pralina o smaku delikatnej mokki i mocnej kawy zwieńczona czekoladowym ziarnem kawy.
Krem bananowy
Aksamitna śmietanowa pralina z puszystym wnętrzem o smaku banana zwieńczona mleczną czekoladą.
Kremowy cynamon
Aksamitne kremowe wnętrze o wyrazistym cynamonowym aromacie w delikatnej białej czekoladzie ukoronowanej czekoladowym groszkiem.
Kremowy orzech laskowy
Puszysty krem z orzecha laskowego zwieńczony prażonym orzechem laskowym w mlecznej czekoladzie.
Marcepanowa czereśnia
Czekoladowy marcepan z warstwą wyśmienitej konfitury z ciemnoczerwonych czereśni, w ciemnej czekoladzie.
Marcepanowa pistacja
Pistacja w najczystszej formie: 100%pistacji w kombinacji z najlepszym gatunkowo marcepanem w delikatnej białej czekoladzie, ukoronowana prażonym orzeszkiem pistacjowym.
Miętówka
Orzeźwiający ganache z deserowej czekolady z wyrazistą nutką pobudzającej mięty oblany ciemną czekoladą
Migdałowe marzenie
Najwykwintniejsze hiszpańskie migdały otulone delikatnym nadzieniem o smaku miodowo – karmelowym w ciemnej czekoladzie.
Migdałowy kokos
Intensywnie migdałowa pralina z karmelizowanym kokosem w aksamitnej mlecznej czekoladzie.
Mleczna migdałowa gianduja
Aksamitny krem migdałowy w mlecznej czekoladzie zwieńczony pełnym prażonym migdałem w aromatycznym cynamonie.
Mleczna wanilia
Puszyste, delikatne wnętrze o konsystencji bitej śmietany w cieniutkiej warstwie mlecznej czekolady.
Mleczny karmel
Delikatny ganache połączony z mlecznym, rozpływającym się w ustach karmelem, zamknięty w aksamitnej poduszeczce z mlecznej czekolady.
Mleczny orzech laskowy
Puszysty krem ze świeżo pieczonych orzechów laskowych zwieńczony dwoma pełnymi orzechami laskowymi w mlecznej czekoladzie.
Passoa
Ganache z białej czekolady z delikatnie prażonym kokosem, wzbogacony aromatem francuskiego likieru Passoa z soku owoców tropikalnych w mlecznej czekoladzie.
Pralina pięciu przypraw
Chrupiący piernikowy spód z dodatkiem pięciu, sekretnych przypraw w aksamitnej mlecznej czekoladzie.
Rio
Migdałowa pralina z delikatnym, prażonym ryżem o chrupiącym spodzie w aksamitnej mlecznej czekoladzie.
Rum austriacki – Stroh Rum
Ganache z oryginalnym austriackim Stroh Rum w mlecznej czekoladzie. * Stroh Rum – to najwyższej jakości rum, produkowany od 1832 roku zgodnie ze starą austriacką tradycją i recepturą pochodzącą z domu rodziny Stroh, nadaje mu niepowtarzalny i rozpoznawalny na całym świecie aromat. Stroh jest niezastąpiony jako składnik gorącej herbaty, dodatek do ciast i tortów, ale [...]
Solony karmel
Delikatny karmelowy ganache doprawiony kryształkami soli w aksamitnej mlecznej czekoladzie.
Ziarno kakaowca z likierem Cointreau
Wyjątkowa pralina w kształcie ziarna kakaowca z delikatnym mlecznym wnętrzem z dodatkiem likieru Cointreau. * Cointreau – francuski likier z gorzkich pomarańczy najczęściej hiszpańskich i haitańskich. Cointreau używany jest także jako aromat do wypieków i dodatek do słodkich dań. Likier ten zawiera 40% objętości alkoholu.