Biała wanilia

Puszysta kremowa pralina z nutą intensywnej wanilii oblana słodką białą czekoladą.

Biały karmel

Delikatny ganache połączony z mlecznym, rozpływającym się w ustach karmelem, zamknięty w aksamitnej poduszeczce z białej czekolady.

Cappuccino

Delikatnie kremowe Cappuccino wzbogacone aromatem Irish Coffee.

Chrupiący karmel

Chrupiąca pralina z kawałkami orzecha laskowego, oblana słodkim karmelem w delikatnej mlecznej czekoladzie.

Chrupiący orzech

Wnętrze praliny to posiekane orzechy ziemne otulone słodkim miodem z dodatkiem prażonego ryżu w mlecznej, aksamitnej czekoladzie.

Creme de Morango – słodka truskawka

Truskawkowa bita śmietana w delikatnej białej czekoladzie.

Creme de Naranja – słodka pomarańcza

Harmonia smaku aromatycznej słodkiej pomarańczy i deserowej czekolady tworzy niepowtarzalną kompozycję tej niezwykle delikatnej praliny.

Cytrynowy ganache

Mleczny ganache z dodatkiem trawy cytrynowej o nucie słodko-gorzkiej limonki oblany wytrawną czekoladą.

Czekoladowy krem

Wieżyczka wypełniona puszystym kremem czekoladowym oblana delikatną mleczną czekoladą.

Deserowa czereśnia

Aromatyczna czereśnia w likierze wiśniowym oblana delikatną deserową czekoladą (z ogonkiem i pestką).

Deserowa malina

Ciemny ganache z dodatkiem słodkiej maliny ukryty w wykwintnej deserowej czekoladzie.

Deserowa migdałowa gianduja

Migdałowa gianduja w ciemnej czekoladzie zwieńczona pełnym prażonym migdałem.

Deserowa wanilia

Delikatne kremowe wnętrze o smaku waniliowej bitej śmietany otoczone wytrawną, gorzką czekoladą.

Deserowy adwokat

Wnętrze praliny to słodycz delikatnej białej czekolady w połączeniu z klasycznym likierem Advocat. * Likier Advocat to trunek produkowany z brandy o niskiej mocy (15% – 25 %), cukru, żółtek jaj, śmietany oraz aromatu waniliowego.

Deserowy biały adwokat

Wnętrze praliny to wytrawny ganache z ciemnej czekolady z dodatkiem aromatycznego likieru typu Advocat. * Likier Advocat to trunek produkowany z brandy o niskiej mocy (15% – 25 %), cukru, żółtek jaj, śmietany oraz aromatu waniliowego.

Deserowy karmel

Delikatny ganache połączony z mlecznym karmelem o wyrazistym smaku, zamknięty w aksamitnej poduszeczce z deserowej czekolady.

Deserowy kokos

Delikatny kokosowy ganache w wykwintnej deserowej czekoladzie posypany prażonymi wiórkami kokosowymi.

Deserowy orzech laskowy

Puszysty krem ze świeżo pieczonych orzechów laskowych zwieńczony dwoma pełnymi orzechami laskowymi w ciemnej czekoladzie.

Duo wanilia

Dwuwarstwowa wykwintna pralina: deserowy ganache z aromatycznym waniliowym spodem w ciemnej czekoladzie, zwieńczona delikatną różyczką z białej czekolady.

Francuski nugat z Monte Limar

Wykwintny, francuski, migdałowo-lawendowy nugat z Monte Limar z delikatnym orzechowym wypełnieniem, w deserowej czekoladzie.

Ganache koniakowy

Ganache z oryginalnej 70% czekolady Costa Rica z delikatną nutą koniaku.

Herbaciana

Niezwykle wykwintna pralina z delikatną nutą herbaty Earl Grey i aromatem pomarańczowej bergamotki zamkniętych w aksamitnej mlecznej czekoladzie.

Irish coffee

Mleczny ganache z dodatkiem kawy i whisky zamknięty w kostce białej czekolady.

Karmelowy orzech ziemny

Delikatna warstwa karmelu połączona z migdałami, przybrana maślanymi orzeszkami ziemnymi, w mlecznej czekoladzie.

Karmelowy sezam

Wyśmienita pralina z karmelizowanym sezamem i słodko-gorzkim musem czekoladowym zwieńczona delikatną warstwą karmelu w mlecznej czekoladzie.

Kawowa

Wyśmienita kawowa pralina o smaku delikatnej mokki i mocnej kawy zwieńczona czekoladowym ziarnem kawy.

Klasyczny marcepan

Klasyczny marcepan w wykwintnej czekoladzie deserowej.

Krem bananowy

Aksamitna śmietanowa pralina z puszystym wnętrzem o smaku banana zwieńczona mleczną czekoladą.

Kremowy cynamon

Aksamitne kremowe wnętrze o wyrazistym cynamonowym aromacie w delikatnej białej czekoladzie ukoronowanej czekoladowym groszkiem.

Kremowy orzech laskowy

Puszysty krem z orzecha laskowego zwieńczony prażonym orzechem laskowym w mlecznej czekoladzie.

Marcepanowa czereśnia

Czekoladowy marcepan z warstwą wyśmienitej konfitury z ciemnoczerwonych czereśni, w ciemnej czekoladzie.

Marcepanowa pistacja

Pistacja w najczystszej formie: 100%pistacji w kombinacji z najlepszym gatunkowo marcepanem w delikatnej białej czekoladzie, ukoronowana prażonym orzeszkiem pistacjowym.

Miętówka

Orzeźwiający ganache z deserowej czekolady z wyrazistą nutką pobudzającej mięty oblany ciemną czekoladą

Migdałowe marzenie

Najwykwintniejsze hiszpańskie migdały otulone delikatnym nadzieniem o smaku miodowo – karmelowym w ciemnej czekoladzie.

Migdałowy kokos

Intensywnie migdałowa pralina z karmelizowanym kokosem w aksamitnej mlecznej czekoladzie.

Mleczna migdałowa gianduja

Aksamitny krem migdałowy w mlecznej czekoladzie zwieńczony pełnym prażonym migdałem w aromatycznym cynamonie.

Mleczna wanilia

Puszyste, delikatne wnętrze o konsystencji bitej śmietany w cieniutkiej warstwie mlecznej czekolady.

Mleczny karmel

Delikatny ganache połączony z mlecznym, rozpływającym się w ustach karmelem, zamknięty w aksamitnej poduszeczce z mlecznej czekolady.

Mleczny orzech laskowy

Puszysty krem ze świeżo pieczonych orzechów laskowych zwieńczony dwoma pełnymi orzechami laskowymi w mlecznej czekoladzie.

Mokka

Puszysta wieżyczka z kremu o intensywnym aromacie mokki w posypce kawowej.

Passoa

Ganache z białej czekolady z delikatnie prażonym kokosem, wzbogacony aromatem francuskiego likieru Passoa z soku owoców tropikalnych w mlecznej czekoladzie.

Pralina pięciu przypraw

Chrupiący piernikowy spód z dodatkiem pięciu, sekretnych przypraw w aksamitnej mlecznej czekoladzie.

Rio

Migdałowa pralina z delikatnym, prażonym ryżem o chrupiącym spodzie w aksamitnej mlecznej czekoladzie.

Rum austriacki – Stroh Rum

Ganache z oryginalnym austriackim Stroh Rum w mlecznej czekoladzie. * Stroh Rum – to najwyższej jakości rum, produkowany od 1832 roku zgodnie ze starą austriacką tradycją i recepturą pochodzącą z domu rodziny Stroh, nadaje mu niepowtarzalny i rozpoznawalny na całym świecie aromat. Stroh jest niezastąpiony jako składnik gorącej herbaty, dodatek do ciast i tortów, ale [...]

Solony karmel

Delikatny karmelowy ganache doprawiony kryształkami soli w aksamitnej mlecznej czekoladzie.

Zebra

Delikatna pasta z czekolady i orzecha laskowego w ciemnej czekoladzie.

Ziarno kakaowca z likierem Cointreau

Wyjątkowa pralina w kształcie ziarna kakaowca z delikatnym mlecznym wnętrzem z dodatkiem likieru Cointreau. * Cointreau – francuski likier z gorzkich pomarańczy najczęściej hiszpańskich i haitańskich. Cointreau używany jest także jako aromat do wypieków i dodatek do słodkich dań. Likier ten zawiera 40% objętości alkoholu.