Ciasteczka na białej czekoladzie
Przesmaczne ciasteczka „studenckie” z miksem zdrowych bakalii na spodzie z białej belgijskiej czekolady.
Ciasteczka na mlecznej czekoladzie
Zdrowe ciasteczka „studenckie” na spodzie z belgijskiej mlecznej czekolady z bogatym miksem przepysznych bakalii.
Ciasteczka na deserowej czekoladzie
Ciasteczka „studenckie” na spodzie z deserowej czekolady z bogatym miksem bakalii.
Ciasteczka z kandyzowanymi owocami
Przepyszne ciasteczka „studenckie” na spodzie z białej czekolady posypane kandyzowanymi owocami ananasa, mango i papai.
Ciasteczka cynamonowe
Chrupiące, aromatyczne kuleczki cynamonu na spodzie z mlecznej czekolady podkreślą smak każdej kawy i kakao
Listek nugatu – biały
Delikatny listek nugatu oblany cieniutką warstwą białej czekolady z dodatkiem oryginalnego „butterscotch” – mieszanki brązowego cukru i masła oraz syropu klonowego, śmietanki, wanilii i soli.
Listek nugatu – deserowy
Delikatny listek nugatu oblany cieniutką warstwą deserowej czekolady z dodatkiem oryginalnego „butterscotch” – mieszanki brązowego cukru i masła oraz syropu klonowego, śmietanki, wanilii i soli.
Listek nugatu – mleczny
Delikatny listek nugatu oblany cieniutką warstwą mlecznej czekolady z dodatkiem oryginalnego „butterscotch” – mieszanki brązowego cukru i masła oraz syropu klonowego, śmietanki, wanilii i soli.
Wiórki czekoladowe
Wiórki czekoladowe, 100% Callebaut, doskonały dodatek do deserów; w Belgii bardzo lubiane przez dzieci i stosowane jako posypka na chleb, codziennie na śniadanie.
Praliny szlachetne
Wyrafinowane, ponętne i soczyste praliny o najdelikatniejszym owocowym wnętrzu, oblane aksamitną czekoladą o orzeźwiającej nucie maliny, zielonego jabłuszka, truskawki i jagody
Skórka pomarańczy
Skórka pomarańczy, czyli karmelizowane pałeczki pomarańczy oblane najwyższej jakości mleczną i deserową czekoladą.
Ciasteczka z orzechami ziemnymi
chrupiące orzeszki ziemne oblane białą, mleczną lub deserową czekoladą, delikatna i pyszna przekąska dla każdego miłośnika słodyczy
Czekoladowe precle ręcznie robione
Czekoladowe precle z białej, mlecznej i deserowej belgijskiej czekolady Callebaut, wyrabiane ręcznie z dodatkiem oryginalnego masła śmietankowego – doskonała przekąska do szkoły dla dzieci.
Czekoladowe paluchy z bakaliami
Czekoladowe paluchy, z najwyższej jakości czekolady mlecznej, białej i deserowej, szczodrze obsypane pysznymi bakaliami – zdrowa przekąska dla całej rodziny