Ciasteczka na białej czekoladzie

Przesmaczne ciasteczka „studenckie” z miksem zdrowych bakalii na spodzie z białej belgijskiej czekolady.

Ciasteczka na mlecznej czekoladzie

Zdrowe ciasteczka „studenckie” na spodzie z belgijskiej mlecznej czekolady z bogatym miksem przepysznych bakalii.

Ciasteczka na deserowej czekoladzie

Ciasteczka „studenckie” na spodzie z deserowej czekolady z bogatym miksem bakalii.

Ciasteczka z kandyzowanymi owocami

Przepyszne ciasteczka „studenckie” na spodzie z białej czekolady posypane kandyzowanymi owocami ananasa, mango i papai.

Ciasteczka cynamonowe

Chrupiące, aromatyczne kuleczki cynamonu na spodzie z mlecznej czekolady podkreślą smak każdej kawy i kakao

Listek nugatu – biały

Delikatny listek nugatu oblany cieniutką warstwą białej czekolady z dodatkiem oryginalnego „butterscotch” – mieszanki brązowego cukru i masła oraz syropu klonowego, śmietanki, wanilii i soli.

Listek nugatu – deserowy

Delikatny listek nugatu oblany cieniutką warstwą deserowej czekolady z dodatkiem oryginalnego „butterscotch” – mieszanki brązowego cukru i masła oraz syropu klonowego, śmietanki, wanilii i soli.

Listek nugatu – mleczny

Delikatny listek nugatu oblany cieniutką warstwą mlecznej czekolady z dodatkiem oryginalnego „butterscotch” – mieszanki brązowego cukru i masła oraz syropu klonowego, śmietanki, wanilii i soli.

Wiórki czekoladowe

Wiórki czekoladowe, 100% Callebaut, doskonały dodatek do deserów; w Belgii bardzo lubiane przez dzieci i stosowane jako posypka na chleb, codziennie na śniadanie.

Praliny szlachetne

Wyrafinowane, ponętne i soczyste praliny o najdelikatniejszym owocowym wnętrzu, oblane aksamitną czekoladą o orzeźwiającej nucie maliny, zielonego jabłuszka, truskawki i jagody

Skórka pomarańczy

Skórka pomarańczy, czyli karmelizowane pałeczki pomarańczy oblane najwyższej jakości mleczną i deserową czekoladą.

Ciasteczka z orzechami ziemnymi

chrupiące orzeszki ziemne oblane białą, mleczną lub deserową czekoladą, delikatna i pyszna przekąska dla każdego miłośnika słodyczy

Czekoladowe precle ręcznie robione

Czekoladowe precle z białej, mlecznej i deserowej belgijskiej czekolady Callebaut, wyrabiane ręcznie z dodatkiem oryginalnego masła śmietankowego – doskonała przekąska do szkoły dla dzieci.

Czekoladowe paluchy z bakaliami

Czekoladowe paluchy, z najwyższej jakości czekolady mlecznej, białej i deserowej, szczodrze obsypane pysznymi bakaliami – zdrowa przekąska dla całej rodziny